Paryk vejledning

VALG AF PARYK

Når man skal have en paryk for første gang er der en masse man ikke vidste at man skulle vide.
Her hjælper vi dig til at forstå de muligheder der er med paryk

Besøg mig så tidligt som muligt. Det giver os tilstrækkelig tid til at finde og bestille den paryk, du gerne vil have. Da håret er som et personligt fingeraftryk og dit helt eget udtryk, er det ikke sikkert, at jeg har noget på lager, som passer dig. Adeleine vil med et bredt udvalg kunne spore mig ind på det rigtige valg til dig. Så kan vi få bestilt den rigtige størrelse, farve og stil.

Adeleine vil rigtig gerne hjælpe dig med alt det jeg kan, for at du kan komme til at føle dig tilpas og feminin, i en tid hvor ens kvindelighed bliver udfordret af et medicinsk hårtab.

Er du til at forme og style dit hår med eksempelvis føntørrer og glattejern, så er en ægtehårs paryk noget for dig. Ægtehårs parykker vil reagere, som dit eget hår gør i fugtigt vejr og andre vejrmæssige forhold og vil kræve daglig styling.

Syntetiske parykker er blevet fremstillet til en bestemt form og skal derfor ikke styles og tåler ikke varme. Du kan vælge en frisure, der sidder af sig selv, ser naturlig ud og føles let. De skal vaskes, og med den rigtige pleje, vender håret tilbage til sin oprindelige facon når den tørrer. Det er nemt, og det betyder meget i en tid hvor overskuddet ikke er der. Syntetiske parykker varierer i kvalitet, og det afspejles generelt i deres pris.

PARYK

Trygge rammer

Jeg har skabt et sted, hvor jeg vil have dig til at føle dig helt hjemme i et afslappet miljø.

Al service og tjenester udføres i et helt privat rum, hvor dit privatliv er sikret.

Her får du overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle parykker er lavet af højt kvalificerede håndværkere.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.
Udleveret

Tilpasses

Parykker og hårdele tages ikke retur når først varen er tilpasset kunden. Special parykker tages ikke retur da den er skradersyet til den enkelte  kunde.

Tilskud

Starter du i kemobehandling eller anden medicinsk behandling, der kan give et midlertidigt hårtab, vil du få tilbudt en rekvisition på hospitalet. Den kan du bruge, som et tilskud til en paryk eller hovedbeklædning.
Læs mere om Serviceloven §112 HER
Hvis du står overfor et kronisk hårtab som fx alopecia eller andre sygedomme, hvor hårtab kan have stor indflydelse på din funktionsevne i hverdagen.

FRIT LEVERANDØRVALG

Frit Leverandørvalg efter serviceloven
Kommunerne har som regel en samarbejdsaftale med en udvalgt leverandør af hjælpemidler. Når du modtager din bevilling på hjælpemidlet fra kommunen, vil du blive henvist til denne leverandør eller butik.

Du har til enhver tid lov til selv at vælge, hvem du foretrækker at gå til og få lavet eller levere dit hjælpemiddel.
– uanset hvad der står på bevillingen.

Hvis der er en forskel i prisen på hjælpemidlet mellem den leverandør, kommunen har en aftale med og den, du istedet vælger at benytte, skal du selv betale differencen.

Gratis Konsultstion

I forbindelse med hårtab

Med en indledende samtale afdækker vi dine behov og ønsker og i fællesskab finder vi frem til dit nye look med de rigtige produkter.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.