FARVNING AF PARYK

Farve af Paryk

Din Guide til Parykfarvning

At ændre farven på din paryk kan give dig en frisk og personlig stil. Det er dog vigtigt at huske, at syntetiske fibre ikke tager imod farve. Forsøg på farveændring af syntetiske parykker frarådes derfor kraftigt.

Hvis du har en ægtehårs-paryk og ønsker at ændre dens farve, skal du altid søge hjælp fra en erfaren paryk specialist. Farveændring kræver en særlig fremgangsmåde for at bevare parykkens kvalitet og udseende.

Lad os hjælpe dig med at opnå den ønskede parykfarve, der passer til din stil og personlighed. Kontakt vores eksperter for rådgivning om farvning af parykker og opnå det look, du drømmer om.

 
 
 
 
 
SALONEN
 
 
 
 
 
PARTNERE
 
 
 
 
FEMININE KRÆFTER
 
 
 
 
VI STØTTER
 
 
 
 
KONSULTATION
 
 
 
 
 ONLINE BOOKING
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
OM ADELEINE
Før & Efter

Farvebehandlinger

Vi er stolte af at præsentere vores før og efter billeder af vores farvebehandlinger. Disse billeder viser de utrolige transformationer, som vores kunder har gennemgået med vores farvebehandlinger.

Med brug af de bedste produkter og teknikker til at skabe smukke og holdbare farver til vores kunder. Vi forstår, at hver kunde har deres unikke stil og ønsker, og vi lytter altid til kundens ønsker og behov for at skabe det perfekte look.

Vores før og efter billeder viser, hvordan vores farvebehandlinger kan forvandle håret fra en kedelig eller livløs farve til en lys, lysstærk og levende farve. Vi kan også hjælpe med at dække grå hår, korrigere en tidligere farvefejl eller skabe en mere dristig farve.

Billeder taler mere end tusind ord, og vi håber, at vores før og efter billeder vil inspirere og motivere vores kunder til at prøve vores farvebehandlinger og opleve den forvandling, der kun kan opnås med en professionel farvebehandling.

Vi er altid glade for at besvare eventuelle spørgsmål og hjælpe med at finde den rigtige farvebehandling til vores kunder. Kontakt os i dag for at booke din næste farvebehandling og oplev den forvandling, du har drømt om!

Service

Vi hjælper dig også gerne med

SYNING OG TILPASNING

SYNING OG TILPASNING

Ikke alle der står og skal bruge en paryk her og nu, passer en standart paryk! Heldigvis kan jeg hjælpe med at sy og på den måde opnå en bedre result for en sikker og mere rar føgelse med din nye paryk.

FØRSTE KLIP EFTER KEMO

FØRSTE KLIP EFTER KEMO

Når håret kommer tilbage, kan der være en masse spørgsmål og man er måske ikke helt klar til at sidde midt i en stor frisør salon. Her kan du få den nødvendige vejleding i private omgivelser.

Valg af paryk

VALG AF PARYK

Når man skal have en paryk for første gang er der en masse man ikke vidste at man skulle vide.
Her hjælper jeg dig til at forstå de muligheder der er med paryk.