FRISØR

 
 
 
 
Klip og Farvebehandling

 

 

 

 
 
Priser
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Extensions
Adeleine Kreiberg Frisør og Makeup Artist

Som Frisør tilbyder jeg forskellige klippe og hårfarve teknikker, herunder også balayage, ombre, highlights og lowlights.

Med kursuser har jeg altid fingeren på pulsen med de nyeste hårfarve ideer og trends og vil give dig de bedste hårfarve tips og råd. I salonen bruger jeg kun de bedste hårfarve produkter for at give dig den perfekte farve.

Jeg vil rådgive dig om den bedste hårfarve til din hårlængde, hudtone og personlighed. Uanset om du er en blondine, brunette eller rødhåret, og farvere dækning også grå hår , finder vi sammen kan skabe den perfekte hårfarve, der vil få dig til at ligne en million.

Uanset om du har kort eller langt hår eller anledninger såsom bryllupper og fester.

Så kontakt mig i dag og lad mig hjælpe dig med at få den hårfarve, du altid har ønsket dig.

Jeg glæder mig virkelig til at se dig i salonen.

Tid Til Forandring

Trænger du til at se dig selv i et nyt lys?

Hos Feminine Kræfter tilbyder vi styling pakker, der bringer din indre skønhed frem med dyb respekt for miljøet, dig som kunde og vores egen sundhed. Vi stræber efter at anvende produkter og hårfarver, som er godkendte til grøn salon. Det betyder, at vi undgår allergi- og kræftfremkaldende samt hormonforstyrrende stoffer.

Vores nøje udvalgte produkter er skabt med omtanke og præsterer også ved farvebehandlinger. Du kan derfor forvente samme fantastiske og holdbare resultater, som du kender fra traditionelle kemiske farver, men uden de skadelige effekter på håret. Dit hår vil føles stærkere og sundere efter farvning og efterlades smukt og glansfuldt.

Giv dig selv tid til forvandling med vores styling pakker og oplev, hvordan naturlig skønhed kan stråle endnu mere.

KLIP OG FARVEBEHANDLINGER

KLIP OG FARVEBEHANDLING

Oplev at dit hår bliver stærkere og sundere efter hårfarvning. Farverne ødelægger ikke håret, men efterlader det smukt og glansfuldt.

BRYN OG VIPPER

FØRSTE KLIPNING EFTER KEMOTERAPI

Her tilbydes du en særlig service i hyggelige og private omgivelser, hvor du kan føle dig tryg. Genopdagelsen af dit nye hår kan være en proces, og jeg vil være der for at vejlede og rådgive dig undervejs.

ANSIGTSBEHANDLING

HÅR OG MAKEUP

Hår og makeup

GRATIS KONSULTATION

Når det er tid til forandring

Vi er overbeviste om, at vores konsultation vil give dig den inspiration, du har brug for til at tage det næste skridt og skabe en forandring i dit look. Og det bedste af alt er, at denne konsultation er helt gratis og uforpligtende.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.