Vælg en side

FRISØR

 
 
 
 
Klip og Farvebehandling

 

 

 

 
 
Priser
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Extensions
Adeleine Kreiberg Frisør og Makeup Artist

KLIP OG FARVEBEHANDLING

Vi er specialiserer i hårfarvning og klipning. Vores professionelle frisører er eksperter i forskellige hårfarve teknikker, herunder balayage, ombre, highlights og lowlights.

Få en klip- og farvebehandling med omtanke og pleje til dit hår. Hos os er vores produkter nøje udvalgt, så du stadig får fantastiske og holdbare resultater, men uden den skadelige effekt på håret. Vores farvebehandlinger er skånsomme og efterlader dit hår stærkere og sundere, samtidig med at det får en smuk og glansfuld finish. Opnå det look, du drømmer om, og få samtidig sundere og mere velplejet hår. Besøg vores hjemmeside i dag og book din tid til en klip- og farvebehandling.

Tid Til Forandring

STYLING PAKKER

Trænger du til at blive set dig i et nyt lys

Med dyb respekt over for miljø, kunderne og os selv stræber vi efter at bruge produkter og hårfarver, som er godkendte til grøn salon. dvs. ingen allergi- og kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

Vores produkter er nøje udvalg med omtanke og gør sig også gældende ved farvebehandlinger! Så du stadig får oplever samme fantastiske og holdbare resultater som du kender fra almindelige kemiske farver, men uden den skadelige effekt på håret. Du vil opleve at dit hår bliver stærkere og sundere efter hårfarvning og efterlader det smukt og glansfuldt.

KLIP OG FARVEBEHANDLINGER

KLIP OG FARVEBEHANDLING

Oplev at dit hår bliver stærkere og sundere efter hårfarvning. Farverne ødelægger ikke håret, men efterlader det smukt og glansfuldt.

BRYN OG VIPPER

TOTAL STYLING

Hår og makeup

ANSIGTSBEHANDLING

HÅR OG MAKEUP

Hår og makeup

GRATIS KONSULTATION

Når det er tid til forandring

Vi er overbeviste om, at vores konsultation vil give dig den inspiration, du har brug for til at tage det næste skridt og skabe en forandring i dit look. Og det bedste af alt er, at denne konsultation er helt gratis og uforpligtende.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.