Vælg en side
Toupé Til Mænd

Vaske & Pleje Guide

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.
Vaske og pleje guide

Toupe fastgjort med Lim eller Tape.

Dit nye hår skal først vaskes 24 timer efter påsætning, og du bør også springe træningen over i den tid, da håret lige skal fæstne.

Håret er limet med en vandbaseret hudlim/tape, som er fleksibel på huden. Det betyder, at du skal vaske håret hver dag med en mild og afrensende shampoo, som samtidig plejer og beskytter det behandlede hår i toupén. Afslut altid din hårvask med lidt balsam eller hårkur i længderne uden at komme i hovedbunden.
Så sikrer du en bedre holdbarhed på lim, tape og toupé.

B3 plejeserie til paryk, toupe og extensions

VASK

Brug ikke for varmt vand i badet og vask håret med flad hånd når du fordeler shampooen og kør i samme retning, så undgår du at filtre håret i bunden.
Du må aldrig skrubbe.
Heller ikke med håndklædet.
Når håret tørres lægger du håndklædet over håret og presser forsigtigt med flad hånd, så du trykker vandet ud af håret.

STYLIG

Undgå for høj varme med føntørrer og glattejern (max 120 grader)
Ved brug af voks og styling-produkter skal du undgå at få det ned i hovedbunden, fordi det kan løsne limen.
Når frisuren er sat, skal du ikke længere røre ved håret eller fronten.
Jo mere du piller og roder vil toupén løsne sig, og fingrene afsætter snavs, der gør kanten mørk og synlig.

B3 plejeserie til paryk, toupe og extensions
B3 plejeserie til paryk, toupe og extensions

VEDLIGEHOLDELSE

Rens og påsætning hos din frisør hver 4 uge.
Hvis du sveder meget eller træner flere gange om ugen, kan der være behov for at indregne flere besøg hos din frisør til vedligeholdelse.
I fællesskab finder vi ud af hvilken lim eller tape, der er bedst for dig. Der er mulighed for at ændre styrken på hudlimen eller kombinere med tape. Det finder vi ud af hen af vejen. Så bliver løsningen individuel tilrettet dine behov.

Det kræver tid og tilvænning……. du skal tro på det!

Vaske og pleje guide

Toupé Tape system

At vaske og pleje din toupe er vigtigt for at holde den frisk, ren og naturlig at se på. Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du kan vaske og tage vare på din toupe

Trin #1

Først og fremmest skal du fjerne din toupe fra hovedbunden. Fjern eventuelle tape rester fra toupeen med rensevæske og børst forsigtigt håret med en blød børste for at fjerne eventuelle knuder eller hårspænder.

Trin #2

Fyld en skål eller vask med varmt vand og tilsæt en lille mængde af en mild shampoo, der er specielt designet til at vaske og pleje syntetisk eller ægte hår. Rør shampooen ind i vandet, indtil det er godt fordelt.

Trin #3

Placer din toupe i skålen eller vasken med shampoo og vand, og sørg for at det er helt dækket af vandet. Lad det blive i blød i 5-10 minutter

Trin #4

Efter blødningen skal du forsigtigt skylle toupeet i rent, varmt vand, indtil alle shampoo rester er fjernet. Pas på ikke at vride eller trække i toupeet, da det kan beskadige det.

Trin #5

Når toupeet er skyllet, kan du forsigtigt trykke på det med et rent håndklæde for at fjerne overskydende vand.

Trin #6

Nu skal du lade toupeet tørre naturligt. Placer det på et stativ eller et håndklæde, og lad det lufttørre. Eller bruge en hårtørrer på svag varme, da for høj varme kan beskade toupeen.

Trin #7

Når toupeet er helt tørt, kan du børste det forsigtigt med en blød børste og bruge stylingprodukter, hvis det ønskes.

Obs: Husk, at du altid bør følge producentens anvisninger og bruge de rigtige produkter, når du plejer din toupe. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om, hvordan du skal vaske og pleje din toupe, kan du altid ringe 26183123 for rådgivning og hjælp.