Frisør, Makeup Artist & Stylist

Adeleine Kreiberg

Adelenie Kreiberg er en professionel frisør og makeup artist med speciale i parykker, toupe og extensions.

Hun har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen og er kendt for sit håndværk og sin ekspertise inden for alle former for hårstyling.
Hos Adelenie Kreiberg kan du forvente en personlig og skræddersyet behandling, hvor hun tager hensyn til dine ønsker og behov. Hun tilbyder alt fra klipning og farvning til påsætning og styling af parykker, toupe og extensions.
Hun har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter og værktøjer, som hun bruger til at skabe det perfekte look til enhver lejlighed. Hendes ekspertise og erfaring sikrer, at du altid får den bedste behandling og det bedste resultat.
Hvis du leder efter en frisør og makeup artist med speciale i parykker, toupe og extensions, er Adelenie Kreiberg det perfekte valg for dig. Hun er dedikeret til at give dig den bedste behandling og det bedste resultat, så du kan se og føle dig fantastisk. Kontakt hende i dag for at bestille din næste skønhedsbehandling.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.
Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.

Makeup & Styling

For os handler det om meget mere end styling. Vi tror på at vores ydre afspejles af det indre. Hår og makeup skal matche så resultatet fremhæver din kvindelige personlighed og skønhed.

Ønsker du en flot og holdbar makeup til en særlig begivenhed, så skal du have fat i os. Vi laver alt fra hverdagsmakeup, romantisk brudemakeup til forførende boudoir i bedste Pinup stil.
Uanset om du vælger synlig eller mindre synlig makeup, så kan du være 100% sikker på at fremstå uimodståelig, feminin og mere forførende.

Vi sørger for at håret og din Makeup er i orden.

Ønsker du en flot makeup, til en særlig begivnehed, så skal du have fat i Adeleine. Hun laver alt fra hverdagsmakeup, romantisk brudemakeup til forførende boudoir i bedste Pinup stil.

Uanset om du vælger synlig makeup eller mere naturlig makeup, vil den være 100% sikker, når det kommer til holdbarhed og farvevalg.

BRYN OG VIPPER

Makeup & Styling

Adelienes fokus ligger ikke kun på styling, men på at skabe en helhed, hvor vores ydre afspejler det indre. Vi tror på, at din skønhed skal fremhæves og matche din personlighed.

Vi tilbyder flot og holdbar makeup til enhver begivenhed. Fra hverdagsmakeup, romantisk brudemakeup til forførende boudoir i bedste Pinup stil. Uanset om du ønsker synlig eller mere naturlig makeup, kan du være sikker på at fremstå uimodståelig og feminin.

Hos Adeline er håret og makeup i orden, så du kan føle dig tryg og sikker på dit udseende. Vores ekspertise sikrer holdbarhed og farvevalg, så du kan fokusere på at nyde din begivenhed uden bekymringer om din makeup.

Kontakt Adeline i dag for at bestille din næste skønhedsbehandling og lad os hjælpe dig med at fremhæve din naturlige skønhed.

ANSIGTSBEHANDLING

Makeup Kursus

Her har du også muligheden for at kunne deltage i makeup kurser på dit niveau for grupper på 2-4 eller kun for dig, med personlig vejledning i makeup og farve valg.

BEAUTY PARLOUR´s WEBSHOP

FASHION PARYKKER

VINTAGE STYLE PARYKKER