Tid til forandring!

KLIP & FARVEBEHANDLING

Vi er specialiserer i hårfarvning og klipning. Vores professionelle frisører er eksperter i forskellige hårfarve teknikker, herunder balayage, ombre, highlights og lowlights.

Få en klip- og farvebehandling med omtanke og pleje til dit hår. Hos os er vores produkter nøje udvalgt, så du stadig får fantastiske og holdbare resultater, men uden den skadelige effekt på håret. Vores farvebehandlinger er skånsomme og efterlader dit hår stærkere og sundere, samtidig med at det får en smuk og glansfuld finish. Opnå det look, du drømmer om, og få samtidig sundere og mere velplejet hår. Besøg vores hjemmeside i dag og book din tid til en klip- og farvebehandling.

Farvning af Parykker

Din Guide til Parykfarvning

At ændre farven på din paryk kan give dig en frisk og personlig stil. Det er dog vigtigt at huske, at syntetiske fibre ikke tager imod farve. Forsøg på farveændring af syntetiske parykker frarådes derfor kraftigt.

Hvis du har en ægtehårs-paryk og ønsker at ændre dens farve, skal du altid søge hjælp fra en erfaren paryk specialist. Farveændring kræver en særlig fremgangsmåde for at bevare parykkens kvalitet og udseende.

Lad os hjælpe dig med at opnå den ønskede parykfarve, der passer til din stil og personlighed. Kontakt vores eksperter for rådgivning om farvning af parykker og opnå det look, du drømmer om.

Farveforandring

Tid til forandring

Er du på udkig efter en forandring i dit look? Hos Adeleine Kreiberg kan vi hjælpe dig med at skabe den perfekte nye hårfarve, der vil give dig et friskt og nyt look.

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis konsultation med en af vores erfarne stylister. Vi vil tage os tid til at lytte til dine ønsker og behov, og give dig råd og vejledning om, hvilken hårfarve der vil passe bedst til din hudtone, stil og personlighed.

Vi har et bredt udvalg af farver og teknikker, der kan opnås med vores professionelle hårprodukter. Vores stylister vil hjælpe dig med at vælge den bedste løsning for dig og give dig den nye hårfarve, du drømmer om.

Så tøv ikke med at kontakte os i dag for at planlægge din gratis konsultation. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe den perfekte nye hårfarve.

Vi har altid fingeren på pulsen med de nyeste hårfarve ideer og trends og vil give dig de bedste hårfarve tips og råd. Vores salon bruger kun de bedste hårfarve produkter for at give dig den perfekte farve, og vi tilbyder også farvebeskyttelse og hårfarve vedligeholdelse for at sikre, at din farve holder længere.

Vi tilbyder en bred vifte af hårfarve priser, og vores frisører vil rådgive dig om den bedste hårfarve til din hårlængde, hudtone og personlighed. Uanset om du er en blondine, brunette eller rødhåret, vil vi finde den perfekte hårfarve til dig.

Vi specialiserer os også i hårfarve til særlige anledninger såsom bryllupper og fester. Vores frisører vil samarbejde med dig for at skabe den perfekte hårfarve, der vil få dig til at ligne en million.

Vi tilbyder også grå hår dækning, og vores frisører er eksperter i at vælge den rigtige hårfarve til din hudtone. Uanset om du har kort eller langt hår, er vores salon det bedste sted at få den perfekte hårfarve.

Så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at få den hårfarve, du altid har ønsket dig. Vi glæder os til at se dig i vores salon.

Service

Det kan vi gøre for dig

Paryk

Parykker giver dig friheden til at lege med farve og frisure så du kan skabe dit eget udtryk

Toupé

Sådan bliver dit look dit eget ved at fremhæve små personlige detaljer, der passer til din personlige stil i både farve, stil, længde og fylde, og den mængde af tid du ønsker at bruge på styling om morgenen.

Extensions

Hairtalk Extensions tape system.
Den bedste kvalitet som er mest skånsom for håret.

Tid Til Forandring

Styling Pakker

Trænger du til at blive set dig i et nyt lys

Med dyb respekt over for miljø, kunderne og os selv stræber vi efter at bruge produkter og hårfarver, som er godkendte til grøn salon. dvs. ingen allergi- og kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

Vores produkter er nøje udvalg med omtanke og gør sig også gældende ved farvebehandlinger! Så du stadig får oplever samme fantastiske og holdbare resultater som du kender fra almindelige kemiske farver, men uden den skadelige effekt på håret. Du vil opleve at dit hår bliver stærkere og sundere efter hårfarvning og efterlader det smukt og glansfuldt.

KLIP OG FARVEBEHANDLINGER

Klip & Farvebehandling

Oplev at dit hår bliver stærkere og sundere efter hårfarvning. Farverne ødelægger ikke håret, men efterlader det smukt og glansfuldt.

BRYN OG VIPPER

Total Styling

Hår og makeup

ANSIGTSBEHANDLING

Hår og Makeup

Hår og makeup

Gratis Konsultstion

Når det er tid til forandring

Vi er overbeviste om, at vores konsultation vil give dig den inspiration, du har brug for til at tage det næste skridt og skabe en forandring i dit look. Og det bedste af alt er, at denne konsultation er helt gratis og uforpligtende.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.
Før & Efter

Farvebehandlinger

Vi er stolte af at præsentere vores før og efter billeder af vores farvebehandlinger. Disse billeder viser de utrolige transformationer, som vores kunder har gennemgået med vores farvebehandlinger.

Med brug af de bedste produkter og teknikker til at skabe smukke og holdbare farver til vores kunder. Vi forstår, at hver kunde har deres unikke stil og ønsker, og vi lytter altid til kundens ønsker og behov for at skabe det perfekte look.

Vores før og efter billeder viser, hvordan vores farvebehandlinger kan forvandle håret fra en kedelig eller livløs farve til en lys, lysstærk og levende farve. Vi kan også hjælpe med at dække grå hår, korrigere en tidligere farvefejl eller skabe en mere dristig farve.

Billeder taler mere end tusind ord, og vi håber, at vores før og efter billeder vil inspirere og motivere vores kunder til at prøve vores farvebehandlinger og opleve den forvandling, der kun kan opnås med en professionel farvebehandling.

Vi er altid glade for at besvare eventuelle spørgsmål og hjælpe med at finde den rigtige farvebehandling til vores kunder. Kontakt os i dag for at booke din næste farvebehandling og oplev den forvandling, du har drømt om!