Vælg en side
Samarbejdspartnere og Anbefalinger

Samarbejdspartnere og Anbefalinger

Jeg er begejstret for at præsentere min hjemmeside, hvor jeg deler mine kreative projekter og samarbejder med nogle fantastiske mennesker i mit netværk. Jeg er en passioneret Frisør og Makeup Artist, der brænder for at skabe smukke og unikke værker. 

I min rejse som kreativ person har jeg haft privilegiet af at arbejde sammen med nogle ekstraordinært talentfulde individer. Disse samarbejdspartnere har tilføjet en ekstra dimension til mine projekter og har været med til at gøre dem til noget særligt. Jeg vil varmt anbefale disse enestående mennesker, hvis du søger inspiration og talentfulde folk til dine egne projekter.

Kemoklummen

Julie Hauglund – Kemoklummen

Julie på nu 34 år, fik i 2018 konstateret brystkræft med spredning til lymferne. Julie var igennem diverse operationer og rekonstruktioner, kemo og strålebehandling, og med en lille datter på armen på kun 8 måneder var det en livskrise som både Julie og hendes kæreste, kæmpede sig igennem det bedste de kunne. Julie har det godt idag, er kræftfri, men døjer med senfølger og ar på krop og sjæl. Julie er blevet mor igen i 2022 til endnu et ønskebarn, en sund og rask søn, på trods af omstændighederne.

Julie har tilbage i 2019 oprettet Kemoklummen, et Instagram univers og fællesskab for kræftramte og pårørende. Her er der plads til at man kan blive hørt, samtidig med at man får inspiration til at komme videre i livet og historier fra ligesindede. Julie kæmper for at ingen skal føle sig alene med kræft.

Støt brysterne

Støt brystern

Kræftens bekæmpelse

FOTOGRAFER – BOUDOIR & FOTOSHOOT

dygtige fotografer, der formår at fange øjeblikke med enestående æstetik og indlevelse.

FOTOGRAF -SUZANNE EGHOFF

T: +45 26 18 48 24
M: info@fotografsuzanneeghoff.dk
3400 Hillerød

FOTOGRAFER – PIA TROMBORG 

T: +45 29439726
M: pia@piatromborg.dk
2820 Gentofte

OVER & VIDEO – CONNECTED ART STUDIO

Connected Art Studio er et kreativt management med fokus på mode, visuel kunst, agentur, kreativ fotografering, mentoring og musik! Vi tilbyder unikke tjenester gennem vores medlemskabsmodel, BreakEvenPlan (BEP), der inkluderer musikvideoer, profilpromovering, coaching og andre fordele. Besøg vores Patreon-side for tilmelding og booking af produktioner.

Vi er et erfarent team inden for medie-, musik- og modebranchen og tilbyder fotografi, video og mentoring. Vores coaching foregår i øjeblikket på dansk i samarbejde med MentalVoice, en non-profit organisation.

2BDESIGN- WEBUDVIKLER

En dygtig webudvikler, der skaber brugervenlige og smukke hjemmesider, der passer perfekt til din vision.