MOBIL FRISØR

Hjemme besøg Hillerød og Omegn

Jeg forstår, at kampen mod kræft kan bringe mange udfordringer med sig, og jeg er her for at tilbyde særlig støtte og service, der er skræddersyet til dine behov. Som en del af en engagerede service tilbyder vi hjemmebesøg og besøg på hospitaler for kræftramte kvinder, der af forskellige årsager ikke har mulighed for at besøge en salon.

Som mobilfrisør står jeg klar til at bringe professionel og omsorgsfuld service direkte til dig i dit hjem eller på hospitalet.

Jeg ønsker at gøre din oplevelse så behagelig som muligt, og derfor bringer jeg et specielt udvalg af parykker og hovedbeklædning med, så du kan bevare din stil og føle dig selvsikker under din behandling.

Uanset hvor du befinder dig i din kræftrejse, er mit mål at tilbyde en omsorgsfuld og støttende atmosfære.

Jeg forstår, at hårtab kan være en udfordrende del af behandlingen, og jeg er her for at hjælpe dig med at bevare din feminine styrke og skønhed.

Kontakt mig for at planlægge et hjemmebesøg eller hospitalsbesøg, og lad os tage os af dine skønhedsbehov med kærlighed og ekspertise.

Jeg er her for at støtte dig på din rejse og ønsker at være en del af dine feminine kræfter.

Adeleine Kreiberg Frisør Hillerød

TRANSPORT PRISER

Frisør og Makeup Artist

0-40 km

Hjemme besøg i Hillerød og omegn

  • Forberede og pakke udvalg af parykker.
  • Rejsetid
  • kørsel udgifter

Prisen her tilbydes kun til kunder i kræftforløb og beregnes ud fra salonens adresse Torvet 7L 3400

Kørselsgebyr

350 kr.