TOP EXTENSIONS

HAIR TOPPER – DEN IDEELLE LØSNING TIL MINDRE HÅRTAB

Vores top extensions er den perfekte hårløsning, når det drejer sig om at dække mindre områder, som f.eks. pletskaldethed, hårtab efter strålebehandling eller hormonelle årsager.

Toppene bliver bestilt hjem efter behov så vi sikre os at der et udvalg til dig at prøve i salonen. Hvilket gør at ved et godt netværk af de bedste leverandør kan levere den bedste løsning til dig.

Vores udvalg af standard top extensions omfatter forskellige materialer som syntetisk hår, High Heat fiber, Prime Hair (en blanding af ægte hår og hitech fiber), Ægte hår REMY og Europæisk hår.

Uanset om du har modtaget tilskud fra kommunen eller ønsker at investere i en top extension, er disse løsninger tilgængelige for alle.

Vores stilfulde og kvalitetsbevidste top extensions er designet til at imødekomme dine behov og præferencer.

Book din tid nu, og lad os sammen finde den ideelle løsning, der giver dig et smukt og problemfrit udseende.

TRYGGE RAMMER

Vi har skabt et sted, hvor vi vil have dig til at føle dig helt hjemme i et afslappet miljø. Al service og tjenester udføres i et helt privat rum, hvor dit privatliv er sikret.

Hos Adeleine har vi overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle vores systemer er lavet af højt kvalificerede håndværkere.

HUSK AT BOOKE EN TID PÅ FORHÅND.

Jeg byder dig velkommen til vores hjertevarme verden af parykker og toupé. Uanset årsagen til dit hårtab, står jeg her klar til at støtte dig. Vi forstår, at nogle gange er der brug for akut hjælp, og andre gange har du behov for ekstra tid og omsorg. Uanset hvad, er vi her for dig.

Vi gør det enkelt for dig at bruge din kommunale bevilling, uanset hvilken forhandler der står på den. Og vi tilbyder altid et bredt udvalg af muligheder uden egenbetaling.

Vi har været en del af Region Hovedstadens godkendte forhandlere i mange år, og det er vores hjertevarme engagement i at hjælpe mennesker som dig, der driver vores arbejde. Din tryghed og tilfredshed er vores vigtigste mål.

FØR OG EFTER – TOP EXTENSIONS