PARYK TIL ALOPECIA

Alopecia er en autoimmun sygdom, hvor immunsystemet angriber egne og raske hårceller.

Sygdommen er ikke livstruende, men den kan påføre den enkelte store psykiske lidelser. Særlig i starten vil livskvaliteten og selvopfattelsen typisk være meget påvirket.

I løbet af et liv rammes 1,7 % danskere af Alopeci. Den optræder hyppigst hos børn og unge, og begge køn, men den kan også ramme senere i livet.

 Årsagen til Alopecia er desværre ukendt. Det menes at bl.a. infektioner eller psykisk stress kan være med til at udløse hårtabet ved arveligt disponerede personer. Der ses ofte sammenhængen hos de personer, som oplever pletskaldethed har være gennem en periode med stress.
Eller hvis man har andre i familien med autoimmune sygdomme, som diabetes, pletter med pigmenttab og stofskiftesygdom. Men arveligheden er der større sandsynlighed for at udvikle en af sygdommene selv.

Der er forskellige typer alopeci nogle er mere almindelige end andre.
Om man har Alopecia kan være svært at diagnosticere, da den viser sig i 3 forskellige former, med forskellige tegn der påvirke hårtabet på forskellige måder, som indikerer, at man har sygdommen.

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 STANDARD PARYK

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Fashion

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Special

 

 

 

 

 
SYNING &
TILPASNING
 

 

 
 
PLEJE OG
VASK
 

 

 
 

 

 
Alopecia

TIL DIG MED ALOPECIA

 

 

 
 
 
 
 

TIL DIG MED NY-DIAGNOSTICERET KRÆFT

Pletskaldethed

Alopecia areata

Kendt som pletskaldethed.
Udviser sig som pletvist og ujævn hår hårtab. Pletterne kan opstå flere steder på kroppen og vil som oftest være placeret meget tilfældigt. Pletterne kan forsvinde og komme igen andre steder. Nogle gange vokser pletterne sig større, andre gange kan pletterne forsvinde og gå i sig selv.
Der findes ikke mange behandlingsformer for Alopecia. Mange prøver til med diverse medicinske behandlinger, men ofte uden held og med andre bivirkninger som følge.
Se tiden an. I mere end 80 % af tilfældene vil der opstå der hårvækst igen inden for ca. et år.
I de tilfælde hvor håret ikke kommer igen, er det som ofte ved totalt hårtab (Alopecia totalis eller universalis). Her er chancerne mindre for at håret kommer igen.

Avanceret version

Alopecia totalis

Er en avanceret version af areata, der nden for relativt kort tider resulterer i fuldstændigt tab af alt dit hår på hovedet.
I sin mest ekstreme form fører Alopecia-området til Alopecia universalis. hvilket er fuldstændigt tab af hår på hele din krop læs mere herunder.
Ved denne tilstand vil paryk være din eneste mulighed for hår igen. I den situation anbefales en specialdesignet paryk, som er fremstillet nøjagtig efter dit hovedmål. Alle ønsker kan i den fremstillingsproces opfyldes. Farver, mængde, frisure, hvor skilning skal placeres mm.

Læs mere om spicialfremstillede parykker.

Totalt hårtab

Alopecia universalis

Alt kropsbehåring forsvinder. Dette gælder også bryn, vipper og skæg, som i den grad er med til at forme og rammene om vores ansigt.
Heldigvis er der muligt at rekonstruere bryn og liner om øjne på en naturtro måde.
Enten med en permanent makeup læs mere HER.

Eller ved brug af makeup Læs mere om vores Makeup kursus

Vi designer rammerne til dit ansigt

Vi har specialiceret os i at hjælpe dig der har brug for en paryk og hovedbeklædning

Adeleine har mnge års erfaring med parykker og kan hjælpe dig med at finde den rigtige.

SKRIV TIL OS HVIS DU ER I TVIVL

7 + 9 =

Flexible

Åbningstider

Som makeup artist og konsulent arbejder jeg ofte med skæve arbejdstider, herunder freelance arbejde på Det Kongelige Teater. Jeg tilbyder fleksible åbningstider for at imødekomme mine kunders behov. Online bookingen har dog begrænsede tider på grund af mine varierende arbejdsforpligtelser. Hvis du ikke kan finde en passende tid online, opfordrer jeg dig til at ringe. Jeg er her for at hjælpe dig med at finde en tid, der bedst passer til både dig og mig.

Gratis Konsultation

I FORBINDELSE MED HÅRTAB

Er du bekymret for dit hårtab og søger du en pålidelig og professionel løsning? Hos os tilbyder vi nu en gratis konsultation, hvor vi sammen kan afdække dine behov og ønsker, og finde den rette løsning for dig.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.