Vælg en side

KURSUS

 

 

 

1:1 Undervising

 

 

 

MAKEUP KURSUS

 

 

 

LOOK AND LEARN

 

 

 

LEARN BY DOUING

 

 

 

 

 

 

 

Polterarbend

Er du interesseret i makeup, men føler dig usikker på, hvordan du skal bruge det? Vil du lære, hvordan du kan fremhæve dine naturlige træk og forbedre dit look?

Så er et makeup kursus lige noget for dig!

Vores makeup kursus er designet til at hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan bruge makeup til at forbedre dit look og booste din selvtillid. Uanset om du er en nybegynder eller allerede har nogle færdigheder, vil vores makeup kursus give dig mulighed for at lære nye teknikker og forbedre dine eksisterende færdigheder.

Som undervisere er Adeleine en erfarne makeupartist, vil give dig personlig vejledning og rådgivning om, hvordan du kan bruge makeup på den bedst mulige måde. Du vil lære alt fra grundlæggende makeup teknikker til mere avancerede teknikker som contouring og highlighting.

Vores makeup kursus inkluderer også en bred vifte af produkter og redskaber, som du kan prøve og eksperimentere med. Vi vil give dig mulighed for at prøve forskellige produkter og farver, så du kan finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Vores makeup kursus er en fantastisk mulighed for at forbedre dit look og lære nye færdigheder, samtidig med at du har det sjovt og kan møde nye mennesker. Så tøv ikke med at tilmelde dig vores makeup kursus i dag og begynd din rejse mod et smukkere dig!

tyle every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Makeup Kursus

Her har du også muligheden for at kunne deltage i makeup kurser på dit niveau for grupper på 2-4 eller kun for dig, med personlig vejledning i makeup og farve valg.

Små Gruppe Lektioner

Makeup Kursus pakker

2-4 personer

Vil du lære at style din makeup som en professionel? Så er vores Makeup & Stylings kursus det perfekte valg for dig! Vi tilbyder en unik og personlig tilgang til undervisningen, hvor du vil lære de bedste teknikker og tips fra vores erfarne makeup-artister.

Under kurset vil du få mulighed for at udforske forskellige makeup-stile og lære, hvordan du kan tilpasse dem til din personlige stil og præferencer. Vi tilbyder små gruppe lektioner, med 2-4 personer, så du får den nødvendige opmærksomhed og tid til at øve dig og få feedback fra vores makeup-artister.

Kurset har en varighed på 2 timer og vil give dig den nødvendige viden og erfaring til at mestre makeup-kunsten. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil vores Makeup & Stylings kursus give dig den nødvendige selvtillid og færdigheder til at se fantastisk ud hver dag.

Tøv ikke med at kontakte os for at tilmelde dig vores Makeup & Stylings kursus eller arrangere en specialbegivenhed. Vi garanterer, at du vil lære noget nyt og have en fantastisk tid med vores professionelle makeup-artister!

Stilarter/

Vintage Stylig

3-4 personer

Der er utallige måder at klæde og style sig på indenfor Pin Up, som vi elsker og er eksperter i.

Vi lærer dig at lægge den perfekte makeup og viser dig, hvordan du styler dit hår, så det matcher din person. Samtidig rådgiver dig i farver og former, og ikke mindst vil du lære at vælge det helt rette Pin Up outfit, som passer perfekt til dig og din figur – til hverdag og fest.

  • Gennemgang af stilarter
  • Makeup undervisning
  • Varighed: 2 timer.

Priser fra.

1200 kr.

500 kr. pr. ekstra time

10% rabat

KURSUS TILBUD

Der gives 10% rabat ved køb af makeup på kurset.

 

Vi tilbyder særlige priser for grupper på mere end 5 personer. For at få et pristilbud så send en e-mail til Kontakt@adeleiekreiberg.dk med oplysninger om tid sted og ønske så sender vi et tilbud tilbage til dig.