Vælg en side
Brude Styling

Prøve Styling

Under prøven snakker vi om hår og makeup ud fra dine ønsker, samt valg af kjole og slør. Her kan du fortælle, hvad du kan lide, ønsker at fremhæve og fortælle din vision og komme med ønsker til brude- makeuppen.
Vi sætter håret løst op og arbejder med makeuppen, så vi sammen har fundet det perfekte look.
Brude Styling af Adeleine Kreiberg<br />
Fotograferet af Mark Trustrup<br />
Brudekjolen er af Lasse Spangenberg

Prøven tager ca. 1 time og foregår i salonen.

Du kan sagtens finde inspiration i billeder fra eksempelvis Dita Von Teese og Kim Kardashian. Så tager vi det det bedste fra makeuppen og gør den personlig, så det passer til dig, og looket bliver dit eget.

Generelt mener vi, at den bedste brude makeup er den mest udsøgte polerede version af, hvordan du normalt ser ud,men med skønne detaljer, der gør dit look eksklusiv – trods alt, er ønsket at se smuk ud hele dagen.

Vi skal blot forstærke dit look og din stil med makeup, så din brudgom genkender dig, når du går ned ad kirkegulvet .

Vi anbefaler, at du har din prøve tæt på bryllupsdagen. Mindst 2-3 uger, men ikke mere end 5 uger før dit bryllup.
Årsagen til dette er, at vi derved undgår uforudsete forandringer i hår og hud, og at det er frisk i hukommelsen for os begge, så du kan føle dig tryg.

Hvis du planlægger at bruge selvbruner til den store dag, så bør du også gøre det inden din prøveopsætning og makeup, så vi kan se, hvad farve din hud bliver med selvbruner.

Medbring til prøven

Medbring gerne brudeslør, smykker eller anden hårpynt, samt billeder af kjole og evt. ønsker til prøven. Det gør det lettere for os, at guide dig til de rigtige valg.

Skal du være hvid brud så tag en hvid T-shirt på, så du kan se, hvordan makeup ser ud mod en bleg farve og tag et billede af dig selv i dagslys (uden blitz) for at se, hvordan det ser ud, se på dit ansigt og dens strålende glød, fotos er for evigt.

Det er værd at huske på, at du bliver nødt til at leve med fotos fra dit bryllup resten af dit liv. Arranger en tid, hvor det stadig er dagslys udenfor.
For mange mennesker er deres bryllup en tid, hvor de virkelig kan finde glæde i, at have en anden til at udføre deres makeup og bare nyde den erfaring og forkælelse det er.

adeleine kreiberg logo