Hårtab

Stamcelleaktivering

Stamcelleaktivering

Forebyggelse og behandling af hårtab.

Både mænd og kvinder rammes af hårtab. Årsag og omfang er individuelt og varierer meget. Uanset årsag, er det en situation som påvirker de fleste og mange har været igennem mere eller mindre gode behandlinger. Med Stamcelleaktivering er der mulighed for, at få dit eget hår til at vokse igen og blive længere, kraftigere og mørkere. Jo tidligere man starter jo større chance for succesrigt resultat, da denne behandling udelukkende har effekt på slumrende hårsække og ikke helt “døde” og lukkede hårsække.

 

Sådan foregår behandlingen

Selve behandlingen foregår ved at prikke små fine overfladiske huller i f.eks hovedbund og tilføre serum med stamceller. Man kan sammenligne med en overfladisk tatovering med væske i stedet for farve. Behandlingen tager mellem 5-40 min alt efter størrelse på det behandlede område.

 

Behandlingsresutater

 Vores behandling er en af de bedste og mest effektive på markedet, hvor de fleste oplever meget gode reultater.

Resultatet viser sig tidligst 6-8 uger efter første behandling og afhænger af følgende:

Mængden af hår og aktive hårsække

Opfølgning af hjemmepleje

kundens individuelle hårvækst ( dvale og vækstperiode)

3-4 behandlinger som opstart

opfølgningende behandling ca hver 10 måned

 

 

Håret vækstfase

Stamcellebehandling er en behandling som der er understøttet af valid forskning og vi oplever at over 85% af kunderne har god virkning af behandlingen.

For at forstå hvordan behandlingen virker er her lidt information omkring hårets vækstfaser-

Håret er inddelt i 3 faser, vækstfasen, dvale og afstødningsfasen. ca 85% af tiden er håret i vækstfasen. Denne fase er meget individuel i varighed og derfor er der stor forskel på hvor langt vores hår kan blive. Nogle kæmper for at få vare skulderlangt hår og andre kan nærmest sidde på det. 

Når vi oplever unormalt hårtab er vækstfasen ofte forkortet og det er denne face som vi kan forlænge med Stamcelleaktivering. Derudover styrker behandlingen både hårets kvalitet og sætter skub i hårsække som ligger i dvale. 

Derfor er denne behandling meget effektiv, ved begyndende hårtab, hvor hovedbunden ikke er helt glat, da dette betyder at hårsækkende er “døde”

Kort fortalt kan man opnå flere nye og kraftigere hårstrå.

Behandlingen er ikke med stamceller men med et serum, som aktiverer kroppens egne stamceller.

 

DHT BLOCKER

Ecuri DHT Blocker

Vi anbefaler alle der har fået behandling med Stamecelleativering, at suolere med DHT Blocker. 

Beskrivelse 

DHT er en forkortelse for dihydrotestosteron. DHT er via studier bevist at være ansvarlig for over 90 % af alt hårtab på hovedet. DHT skabes ved reaktion mellem enzymet alfa-5 og testosteron, hvor ved DHT sætter sig i hårsækkene og får dem til at svinde ind. Resultatet er håret, i den nu mindre hårsæk, bliver tyndere, kortere og mere farveløs. Den vigtigste ingrediens i Ecuri DHT Blocker er savpalme, som hæmmer omdannelsen af testosteron til DHT, men også produktionen af Alfa-5 enzymet. Produktet er rig på omega-3 fedtstyrer og har en antiinflammatorisk effekt via indhold af bl.a. brændenælderod. Biotin, eller B7-vitamin, er en anden vigtig ingrediens. Biotin sørger for, via blodbanen, at kosttilskuddet optages effektivt. Du kan finde biotin i mange hudprodukter, men ved oral indtagelse af vitaminet, optimeres egenskaben bedst. Ecuri DHT Blocker indeholder den daglige mængde anbefalede mængde biotin. 

 

DHT fremmer androgen hårvækst, som ikke inkluderer hår på hovedet. Derfor ses det ikke sjældent hos mænd, at tyndt hår kan gå hånd i hånd med øget kropsbehåring. Kun 3 % af testosteron fra hårsække, binyrer og prostata kan omdannes til DHT, men fordi DHT er flere gange så kraftfuld og binder væsentligt længere i kroppen end testosteron, er effekten stor. Omkring 85 % mænd og 65 % kvinder rammes i gennemsnit af hårtab på verdensplan. I info om Ecuris hårvækstsera, beskrives de tre faser for hårets vækst, hvor den første fase, den anagene, er vækstfasen. Overproduktion af DHT eller mangel på blokering af omdannelsen, forkorter den anagene fase, i takt med hårsækkene svinder ind. Resultatet er, at hårene bliver stadigt tyndere og kortere. Slutkonsekvensen er rammende. Håret når ikke længere op over huden inden den telogene fase, hvor håret ikke vokser mere, sætter ind. DHT er videnskabeligt bevist at være skyld i forstørret prostata og prostatakræft. Således gik vejen til udvikling af dette produkt gennem lægelig, kunstig DHT-blokering, med bivirkninger som impotens og inkontinens, af prostatasyge mænd, hvor ved man fandt ud af, at et biprodukt af behandlingen, var nye hår på hovedet. Ecuri har videreudviklet egen DHT-blocker med 100 % naturlige, økologiske og bivirkningsfrie ingredienser. 

Vækstfremmende Serum

For at opnå et maksimum resultat er det vigtigt at anvende hjemmeplejeprodukter.
Den stamcelleaktiverende behandling vil skabe helt nye hår som vil være meget fine, og de skal derfor stimuleres med en serum, Hair Rescue for at opnå fylde og pigment. Denne serum skal anvendes hver dag. Hair Rescue serummet er 100 % planteekstrakter, som forlænger hårsækkenes vækstfase. Den vil bringe mere vital til håret, gøre det stærkere, fremme farven og gøre hårene tykkere.

Forskellen på serummet og den stamcelle aktiverende behandling er stor, hvor serummet kun virker på nuværende hår, der vil vokse sig længere, kraftigere og mørkere. Selve behandlingen kan skabe helt nye hår, hvor serummet til hjemmebehandling, skal fortsætte boosting af de nye hår.

Serummet skal anvendes kontinuerligt, ellers vil denne risikere at gå tilbage til udgangspunktet. Serummet sørger for at forlænge cyklussen, og hårene udskiftes mere sjældent.

Dette er en behandling der kræver 2-4 gange med 4-6 ugers interval. Du vil kunne se resultatet efter 2-3 mdr.

Produkter til hjemmebrug

Scalp Forte

Ecuri Antihårtab Lotion er designet ud fra samme koncept som Super Lash og Brow Enhancer. Produktet giver længere, tykkere og stærkere hår, uden at forårsage bivirkninger. Som beskrevet under Super Lash og Brow Enhancer, består hårets levetid af tre faser. Den anagene, hvor håret gror, den catagene, hvor væksten bremses og hårsækken skrumper og slutteligt den telogene, hvor væksten er stoppet og håret efter en periode falder ud. Ved brug af Ecuri Antihårtab Lotion speedes den anagene fase op, så håret gror hurtigere, og samtidig bremses den catagene og telogene fase, således hårene forbliver i hovedbunden meget længere. Som resultatet af det, vokser dine hår sig lange, tykke, stærke og mørkere.

Indeholder nok til 3 måneders brug.

Indhold: 100ml

DKK 699,00

 

 

 

Brow Enhancer – Brynserum

Helt i still med Super Lash, speeder Brow Enhancer den anagene fase op, så brynhåret gror hurtigere, og samtidig bremses den catagene og telogene fase, således brynhårene forbliver i huden meget længere. Som resultat af det, vokser dine brynhår sig lange, tykke, stærke og mørkere.

I produktet er der nok til 3-4 måneder. Bivirkningsfri.

Indhold: 10ml

DKK 599,00

 

 

 

 

DHT Blocker mod hårtab

Ecuri DHT Blocker, stopper effektivt hårtab, helt økologisk, naturligt og uden bivirkninger. Denne version af DHT-blocker “sår” effektivt hår, ved at aktivere stamcellerne i hovedbunden, således nye hårsække opstår. For det mest effektive resultat, kombineres Ecuri DHT-blocker med Scalp Forte, som gør hårene længere, kraftigere, mørkere og mere robuste.

Indtag én kapsel morgen og én aften. Indtagelse skal ske sammen med måltider. Hvert glas indeholder nok til én måneds brug. For bedste effekt, anbefaler vi yderligere, at produktet bruges som foreskrevet i mindst seks måneder.

Indhold: 60 kapsler (nok til 1 måned).

DKK 249,00

Adressen

Torvet 7L 3400 Hillerød

 

 

 

 

 

 

Toupe
Toupe
Toupe
Toupe
Toupe

Få rabat ved bestilling af flere bahandlinger

 

Herreklip

Gratis konsultation

Stamcelleaktivering

Gratis og uforpligtende

Book en konsultation

For at finde ud af mere kan du bestille en tid til en GRATIS og uforpligtende konsultation
Med en indledende samtale afdækker vi dine behov og ønsker og i fællesskab, finder vi frem til dit nye look med de rigtige produkter.

Torvet 7L 3400 Hillerød
kontakt@beautyparlour.dk