KØLEHÆTTE

Hos Feminine Kræfter handler det om at støtte dig på hele din rejse – En af de muligheder, der er værd at undersøge før du starter i kemoterapi, er brugen af en kølehætte, som kan hjælpe dit hår med at få de bedste vilkår, mens du er i behandling.

Kølehætter fungerer ved at nedkøle hovedbunden under kemoterapien, hvilket reducerer blodgennemstrømningen til hårsækkene og dermed mindsker optagelsen af medicinen i netop dette område. Dette kan give dit hår en chance for at bevare håret under forløbet. Det er dog vigtigt at bemærke, at resultaterne kan variere, og effekten afhænger af flere faktorer, herunder hvilken type kemo du modtager.

Hos Feminine Kræfter tilbyder jeg i samarbejde med Rapunzel vejledning og støtte, hvis du vælger at benytte en kølehætte som en del af din behandling. Sammen kan vi finde de løsninger, der bedst passer til dine ønsker og behov, samtidig med at vi arbejder på at bevare din skønhed og styrke gennem hele processen.

Mit mål er altid at skabe et trygt og omsorgsfuldt miljø, hvor du kan føle dig set og forstået. Om du vælger kølehætte, paryk, hovedbeklædning eller noget helt fjerde, er jeg her for at vejlede dig og sikre, at du føler dig selvsikker og smuk – indvendigt og udvendigt.

Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvordan en kølehætte kan indgå i din behandling, og hvordan vi kan hjælpe dig med at bevare både dit hår og din selvtillid undervejs. Sammen vil vi fortsætte rejsen mod heling, med skønhed og feminine kræfter som vores kompas.

Rapunzel Kølehætte
 
 
 
 
 
SALONEN
 
 
 
 
 
PARTNERE
 
 
 
 
FEMININE KRÆFTER
 
 
 
 
VI STØTTER
 
 
 
 
KONSULTATION
 
 
 
 
 ONLINE BOOKING
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
OM ADELEINE

TRYGGE RAMMER

Vi har skabt et sted, hvor vi vil have dig til at føle dig helt hjemme i et afslappet miljø. Al service og tjenester udføres i et helt privat rum, hvor dit privatliv er sikret.

Hos Adeleine har vi overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle vores systemer er lavet af højt kvalificerede håndværkere.

HUSK AT BOOKE EN TID PÅ FORHÅND.

Jeg byder dig velkommen til vores hjertevarme verden af parykker og toupé. Uanset årsagen til dit hårtab, står jeg her klar til at støtte dig. Vi forstår, at nogle gange er der brug for akut hjælp, og andre gange har du behov for ekstra tid og omsorg. Uanset hvad, er vi her for dig.

Vi gør det enkelt for dig at bruge din kommunale bevilling, uanset hvilken forhandler der står på den. Og vi tilbyder altid et bredt udvalg af muligheder uden egenbetaling.

Vi har været en del af Region Hovedstadens godkendte forhandlere i mange år, og det er vores hjertevarme engagement i at hjælpe mennesker som dig, der driver vores arbejde. Din tryghed og tilfredshed er vores vigtigste mål.

Service

Vi hjælper dig også gerne med

SYNING OG TILPASNING

SYNING OG TILPASNING

Ikke alle der står og skal bruge en paryk her og nu, passer en standart paryk! Heldigvis kan jeg hjælpe med at sy og på den måde opnå en bedre result for en sikker og mere rar føgelse med din nye paryk.

FØRSTE KLIP EFTER KEMO

FØRSTE KLIP EFTER KEMO

Når håret kommer tilbage, kan der være en masse spørgsmål og man er måske ikke helt klar til at sidde midt i en stor frisør salon. Her kan du få den nødvendige vejleding i private omgivelser.

Valg af paryk

DU KAN SØGE TILSKUD

Starter du i kemobehandling eller anden medicinsk behandling, der kan give et midlertidigt hårtab, vil du få tilbudt en rekvisition på hospitalet. Den kan du bruge, som et tilskud til en paryk eller hovedbeklædning.

Flexible

Åbningstider

Som makeup artist og konsulent arbejder jeg ofte med skæve arbejdstider, herunder freelance arbejde på Det Kongelige Teater. Jeg tilbyder fleksible åbningstider for at imødekomme mine kunders behov. Online bookingen har dog begrænsede tider på grund af mine varierende arbejdsforpligtelser. Hvis du ikke kan finde en passende tid online, opfordrer jeg dig til at ringe. Jeg er her for at hjælpe dig med at finde en tid, der bedst passer til både dig og mig.

SKRIV TIL OS HVIS DU ER I TVIVL

2 + 14 =