Brude Styling

Prøve Styling

Under prøven snakker vi om hår og makeup ud fra dine ønsker, samt valg af kjole og slør. Her kan du fortælle, hvad du kan lide, ønsker at fremhæve og fortælle din vision og komme med ønsker til brude- makeuppen.
Vi sætter håret løst op og arbejder med makeuppen, så vi sammen har fundet det perfekte look.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.
adeleine kreiberg logo

Medbring til prøven

Medbring gerne brudeslør, smykker eller anden hårpynt, samt billeder af kjole og evt. ønsker til prøven. Det gør det lettere for os, at guide dig til de rigtige valg.

Skal du være hvid brud så tag en hvid T-shirt på, så du kan se, hvordan makeup ser ud mod en bleg farve og tag et billede af dig selv i dagslys (uden blitz) for at se, hvordan det ser ud, se på dit ansigt og dens strålende glød, fotos er for evigt.

Det er værd at huske på, at du bliver nødt til at leve med fotos fra dit bryllup resten af dit liv. Arranger en tid, hvor det stadig er dagslys udenfor.
For mange mennesker er deres bryllup en tid, hvor de virkelig kan finde glæde i, at have en anden til at udføre deres makeup og bare nyde den erfaring og forkælelse det er.

Hvorfor en Prøvestyling?

Uanset om du vælger synlig eller mindre synlig makeup, skal den være 100% sikker. Her er der taget højde for hvornår billeder skal tages, holdbarhed, farvenuancer m.m.

En prøvestyling er en god ide Det er måske ikke lige tiden og dagen til at eksperimentere med makeup. Er du ikke vant til at gå med meget makeup, store smoky eyes eller mørkerøde læber! Så er det måske ikke lige til den store dag det skal være. Vi kan varmt anbefale dig, at du booker et boudoir foto-shoot med styling. Så har du også til en skøn morgengave til din mand der vil overraske.

adeleine kreiberg logo
Brude Styling af Adeleine Kreiberg<br />
Fotograferet af Mark Trustrup<br />
Brudekjolen er af Lasse Spangenberg

Prøven tager ca. 1 time og foregår i salonen.

Du kan sagtens finde inspiration i billeder fra eksempelvis Dita Von Teese og Kim Kardashian. Så tager vi det det bedste fra makeuppen og gør den personlig, så det passer til dig, og looket bliver dit eget.

Generelt mener vi, at den bedste brude makeup er den mest udsøgte polerede version af, hvordan du normalt ser ud,men med skønne detaljer, der gør dit look eksklusiv – trods alt, er ønsket at se smuk ud hele dagen.

Vi skal blot forstærke dit look og din stil med makeup, så din brudgom genkender dig, når du går ned ad kirkegulvet .

Vi anbefaler, at du har din prøve tæt på bryllupsdagen. Mindst 2-3 uger, men ikke mere end 5 uger før dit bryllup.
Årsagen til dette er, at vi derved undgår uforudsete forandringer i hår og hud, og at det er frisk i hukommelsen for os begge, så du kan føle dig tryg.

Hvis du planlægger at bruge selvbruner til den store dag, så bør du også gøre det inden din prøveopsætning og makeup, så vi kan se, hvad farve din hud bliver med selvbruner.

Hvad skal du medbringe?

Til at opfriske din makeup med i løbet af dagen (shoppingliste)
Hvad er dine forventninger.
Hvad plejer du at gå med.
Har du nogen yndlingsfarver?

Begynd at lede efter billeder af makeup, som du virkelig kan lide.
Forskellige medier kan inspirere og spore dig ind på, hvad du kan lide. Gem billederne og tag dem med og vis dem til prøven.
Dette vil hjælpe med at skabe en større forståelse for dine ønsker, så du får den smukkeste makeup til din person og stil.

adeleine kreiberg logo
Populær Services

Det kan vi også gøre for dig

adeleine kreiberg logo

Styling

Skal du til et event hvor håret gerne må kunne lidt mere end du plejer?

adeleine kreiberg logo

Event

Hold dit poulderarbend hos os

adeleine kreiberg logo

Kursus

Tag penslen i egen hånd og lær at lægge din egen makeup.