Foto Session

Billeder er for evigt

Hvis du går med drømmen om at udleve din indre sensualitet og vise din kvindelighed, så er et fotoshoot med styling måske noget for dig. Her kan du få hjælp til at udstråle selvsikkerhed, sensualitet og kvindelighed, og vise verden den ægte kvinde, du er. Med professionel styling kan du få hjælp til at finde den helt rigtige stil, der passer til din personlighed og fremhæver dine bedste sider. Et fotoshoot med styling kan være en sjov og anderledes måde at udforske din feminine side på og skabe smukke minder, som du kan se tilbage på med glæde.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.
Boudoir

Boudoir

Boudoir er oprindeligt en fransk betegnelse for et lille elegant værelse, hvor husets frue kunne trække sig tilbage til og frigøre sig fra de kontrollerende korsetsnører i livet. Senere blev ordet ‘boudoir’ anvendt generelt til påklædningsværelse.

I dag bruges betegnelsen som en forførende og sensuel stilart, som kvinden kan iklæde sig for at glæde sig selv og sin partner. Den smukke og erotiske stil vil være perfekt, som en dejlig morgengave, som overraskelse på bryllupsnatten eller som en varm impulsiv hverdagsoverraskelse i dit forhold.

CategorieS

Mange måder at forkæle sig selv på!

Se dig selv i et nyt lys

Boudoir

Boudoir

Har du netop lyst til at iklæde dig forførende lingeri, der med sikkerhed vil være en dejlig overraskelse til din kæreste? Så står vi klar som din personlige stylist og med et godt netværk af fotografer.

Boudoir

Total Styling

Vi hjælper dig med at finde din indre gudinde frem, og vi foreviger dit sensuelle moment, når vi fotograferer dig i dine mest intime og forførende poseringer, som et dejligt og varmt minde om dig og din krop.

Boudoir

Styling

Vi tilbyder boudoir-styling og lover dig en professionel rådgivning, der passer præcis til dine former og din stil.