Brude Styling

Før Den Store Dag

Måneders forberedelser er gået forud med invitationer, festarrangement, valg af kjole, og naturligvis skal håret og makeuppen også være perfekt. Her er, hvad du bør være opmærksom på inden den store dag.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.

ANSIGTSBEHANDLING

Det er aldrig en god idé at rode med dit ansigt dagen før dit bryllup.

Få aldrig lavet en ansigtsbehandling dagen før dit bryllup.

Gerne to uger før, for at være sikke på at rødmen og evt. udbrud kan nå at lægge sig. Brug ikke cremer der kan få din hud til at blusse op dagen før bryllupsdagen.

BRYN

Pluk eller wax ikke dine øjenbryn dagen før dit bryllup.
Hvis du skal have dine øjenbryn vokset eller plukket professionelt, få det gjort gerne 2 dage før din store dag. På denne måde, i tilfælde af reaktion på voks eller plukning,kan du være sikker på at rødmen når at lægge sig.

HÅR

Prøveopsætning foretages som oftest tæt på brylluppet, gerne 14 dage før. Hvis du skal have farvet hår, skal det gøre nogle dage før, så man kan nå at vaske eventuelle kanter og overskudsfarve af. Vask dit hår dagen før og brug hårkur eller balsam. Sørg for ikke at lave unødvendige buk, som ikke kan rettes ud ved brug af elastik og anden opsætning.

LÆBER

Det kan anbefales, at du har eller anskaffer dig de nødvendige læbe produkter til selv at kunne friske op på dagen. Det kan være en lipgloss eller en læbestift. Vi finder sammen ud af til prøven, hvad du skal bruge.

KUNSTIGE VIPPER

Det kan virkelig anbefales at bruge Kunstige øjenvipper til din brude makeup. En genial måde til at få dine øjne til at skille sig ud.
Hvis du vil have et intenst brude makeup look, så skal du bruge et helt sæt vipper.
For et finere og naturligere look skal du bruge halve vipper eller buketter, forskellige længder imellem dine naturlige vipper vil skabe et naturligt fluffy udseende.

HUD

Dit ansigt er et canvas/lærred, hvorpå den smukke brude makeup skal males. En mat pudder er nødvendig til at vedligeholde huden ensartet og mat. Hvis du pludselig har en uhyrlig bums, et sår eller breakout lige før din bryllupsdag, skal du holde dine hænder væk fra dit ansigt – stedet vil hele mere pænt, hvis du lader det være.

OBS: Hvis du planlægger at bruge selvbruner til den store dag, så bør du også gøre det inden din prøveopsætning og makeup, så vi kan se, hvad farve din hud bliver med selvbruner.

Service

Vi kan gøre for dig

KLIP OG FARVEBEHANDLINGER

KLIP & FARVEBEHANDLING

Oplev at dit hår bliver stærkere og sundere efter hårfarvning. Farverne ødelægger ikke håret, men efterlader det smukt og glansfuldt.

BRYN OG VIPPER

BRYN & VIPPER

Hold dit poulderarbend hos os

ANSIGTSBEHANDLING

Makeup Kursus

Du har også mulighed for at deltage i makeupkurser tilpasset dit niveau.