Vælg en side

Velkommen til Beauty Parlour

Bag Beauty Parlour står Adeleine Kreiberg og Pia Bøttcher

Vores vision for Beauty Parlour er bæredygtig luksus og kreativitet uden grænser. Vi har skabt et sted, hvor du som kunde kan tilbydes en bred palette af behandlinger i et profesionelt og hyggeligt miljø.

Vi bruger godkendte organiske og allergivenlige produkter og stræber efter, at tilbyde de bedste naturlige produkter for vores kunders tryghed.

Behandlinger

Vi skaber smukke resultater med organiske harfarvninger, som ikke skader dit hår, men efterlader det markant sundere og blankere end alm. kemiske hårfarver.

 Vi ved alle hvor meget vores hår betyder for vores udseende og velvære og hvis man af forskellige årsager mister det. Vi er specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions og vi står klar til at hjælpe dig med den bedste løsning for dig.

Permanent Makeup/ Kosmetisk og -Medicinsk tatovering

Vi udfører behandlinger med permanent Makeup på både bryn, læber og eyeliner. Her bruges udelukkende organiske og REACH godkendte pigmenter og vores klinik er registret i sikkerhedsstyrelsen.

Drømmer du om den perfekte styling af makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer? eller et Fotoshoot inkl. styling og makeup?

Vi styler hår og makeup indenfor flere stilarter. Har du brug for et look, der er helt dit eget, med klassiske teknikker i stilren vintage eller et moderne touch, indenfor nutidens trend, er dette det helt rigtige sted. Her kan du føle dig tryg og privat i omgivelser, hvor stemningen er varm, intim og hyggelig.

ÅBNINGSTIDER

Efter aftale